Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kiinalainen riisi

1. Keitä riisi: Kuumenna voi kattilassa ja lisää sekaan riisi.

Sekoita pari minuuttia, kunnes riisi on läpikuultavaa.

Lisää vesi ja 1tl suolaa.

Keitä riisiä 15 minuuttia.

2. Keitä herneitä suolatussa vedessä 5 minuuttia ja valuta niistä sen jälkeen vesi.

3. Kuori inkivääri ja hienonna hyvin.

Kuori ja murskaa valkosipuli.

Suikaloi sipuli ja kiinankaali.

4. Kuumennöljy paistinpannussa ja kypsennä siinä sipulia, valkosipulia ja inkivääriä noin 5 minuuttia.

Sekoita koko ajan.

5. Lisää suikaloitu kiinankaali paistinpannuun.

Kypsennä suikaleita muutama minuutti kovalla lämmöllä koko ajan sekoittaen.

6. Kaada pannuun ensin riisi, neste ja soijakastike.

Sitten lisää katkaravut ja herneet.

Sekoita ja kypsennä muutama minuutti.

7. Sekoita kananmunat.

Tee riisin keskelle kuoppa, kaada kananmunat siihen ja kypsennä pari minuuttia.

Sekoita munat riisin sekaan.

Lisää tarvittaessa suolaa.

8. Tarjoa riisi pienissä kulhoissa ja kata pöytään myös syömäpuikot.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g225g833kcal19.6g171g8.3g9g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Herne tuore, n.30kpl sisältää 100g hernettä150g116kcal10.1g24.2g0.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kiinankaali 200g40kcal3.1g4.5g0.6g1.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Soijakastike15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Kanaliemi laimennettu 150g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2442g3220kcal170.6g414.2g104g24g
Valittu annoskoko1221g1610kcal85.3g207.1g52g12g
Annoskoko puolitettuna611g805kcal42.7g103.6g26g6g
Arvot/100g100g132kcal7g17g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305943