Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikääryleet

Varaa noin kaksikiloinen kaali ja kovella sen kanta pois.

Keitä kaali suolavedessä pehmeäksi.

Anna jäähtyä, irrottele lehdet ja ohenna lehtiruodit.

Silppua ylijäänyt kaali pienemmäksi ja sekoita se jauhelihan, porkkanaraasteen ja sipulisilpun sekaan.

Lisää mustapippuria, soijakastiketta ja osa siirapista täytemassaan.

Ohenna halutessasi täytemassaa pienellä määrällä keitinvettä.

Levitä täytettä kaalinlehille ja kääri ne kaaryleiksi.

Annoksesta tulee noin 27-28 käärylettä noin 100-115 grammaa/kääryle.

Lisää loppuun keitinveteen hieman juoksevaa pullomargariinia tai oivariinita tms sekä loppu siirappi.

Paista 175 asteisessa uunissa n.1 t. Valele kääryleitä välillä pellille valuvalla liemellä.

Halutessasi voit korvata sipulin selleriraasteella.

Reseptistä tulee n. 27 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1900g401kcal22.8g64.6g3.8g39.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)15g12kcal1.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g2769kcal205g236.8g106.6g91.8g
Valittu annoskoko3048g1385kcal102.5g118.4g53.3g45.9g
Annoskoko puolitettuna1524g692kcal51.3g59.2g26.7g23g
Arvot/100g100g45kcal3.4g3.9g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306055