Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto375g1125kcal82.5g0g90g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g5g43kcal0g0g5g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Parsakaali pakaste Rainbow450g90kcal13.5g9g0g11.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50g80kcal1.1g1.9g7.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g2816kcal198.8g43.4g207g32g
Valittu annoskoko1120g1408kcal99.4g21.7g103.5g16g
Annoskoko puolitettuna560g704kcal49.7g10.9g51.8g8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235