Munakoisorullat
Huuhtele munakoiso ja leikkaa se mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi pituussuuntaan, pyri saamaan 10-12 ehjää viipaletta.
Itketä viipaleet eli levitä munakoisot leikkuulaudalle tms. ja ripottele päälle suolaa.
Anna olla sen aikaa kun valmistat täytteen.
Ruskista jauheliha, sipuli ja valkosipuli.
Sekoita joukkoon tomaatti ja mausta chilijauheella (1/2tl), rosmariinilla (1/2tl), oreganolla(1tl), ripauksella kanelia ja kardemummaa.
Nosta pannu levyltä ja heitä sekaan vielä murustettu feta.
Anna kastikkeen vähän jäähtyä.
Kuivaa munakoisot talouspaperilla.
Nosta jokaiselle viipaleelle ruokalusikallinen täytettä.
Rullaa kääröiksi ja nosta voideltuun uunivuokaan vierekkäin.
Tai jos kaapista löytyy pieni vuokia, laita suoraan kahteen pieneen vuokaan.
Lusikoi rullien päälle vielä jogurtilla jatkettu kastike tai tuo toinen seos, jos varsinaista kastiketta ei jäänyt yli.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20-25 min ja tarjoa vihreän salaatin kera.
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa
Timonaattori