Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390g133kcal5.5g23.4g2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena30g114kcal0.3g27.6g0.2g0g
Ketsuppi, meira36g25kcal0.5g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1732g1872kcal164.6g113.6g84.4g0g
Valittu annoskoko866g936kcal82.3g56.8g42.2g0g
Annoskoko puolitettuna433g468kcal41.2g28.4g21.1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365