Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa425g340kcal19.1g55.3g4.3g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g60g198kcal1.2g1.5g21g0g
Tomaattisose pomi35g8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)100g30kcal1g6g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1179kcal45g133.2g51.4g3.8g
Valittu annoskoko670g590kcal22.5g66.6g25.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna335g295kcal11.3g33.3g12.9g1g
Arvot/100g100g88kcal3.4g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386