Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 534g93kcal9.8g2.1g2.7g10.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell401g441kcal92.2g0g8.4g0g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g267g427kcal5.6g10.2g40.1g0.3g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g601g198kcal15g30.7g1.8g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3388kcal255g136.6g199g69.6g
Valittu annoskoko2320g1694kcal127.5g68.3g99.5g34.8g
Annoskoko puolitettuna1160g847kcal63.8g34.2g49.8g17.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901