Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 67g12kcal1.2g0.3g0.3g1.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g33g53kcal0.7g1.3g5g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g75g25kcal1.9g3.8g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g424kcal31.8g17g25g8.6g
Valittu annoskoko290g212kcal15.9g8.5g12.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna145g106kcal8g4.3g6.3g2.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901