Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 668g117kcal12.2g2.7g3.3g12.7g
Atria broilerin fileesuikale naturell501g551kcal115.2g0g10.5g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g334g534kcal7g12.7g50.1g0.3g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g751g248kcal18.8g38.3g2.3g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4235kcal318.6g170.8g248.8g86.8g
Valittu annoskoko2900g2117kcal159.3g85.4g124.4g43.4g
Annoskoko puolitettuna1450g1059kcal79.7g42.7g62.2g21.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901