Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 800g140kcal14.6g3.2g4g15.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell600g660kcal138g0g12.6g0g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400g640kcal8.4g15.2g60g0.4g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g900g297kcal22.5g45.9g2.7g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6948g5073kcal381.4g204.4g298g104g
Valittu annoskoko3474g2536kcal190.7g102.2g149g52g
Annoskoko puolitettuna1737g1268kcal95.4g51.1g74.5g26g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901