Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 200g35kcal3.7g0.8g1g3.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell150g165kcal34.6g0g3.2g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g225g74kcal5.6g11.5g0.7g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1270kcal95.8g51.2g74.8g26g
Valittu annoskoko870g635kcal47.9g25.6g37.4g13g
Annoskoko puolitettuna435g318kcal24g12.8g18.7g6.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901