Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl180g630kcal25.2g0.9g57.6g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g70g54kcal4g7.6g0.2g0g
Piparjuuri, annos 10g10g3.7kcal0.5g1.1g0g0.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 50g195kcal1.1g1.1g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1819kcal64.2g31g158g5g
Valittu annoskoko510g910kcal32.1g15.5g79g2.5g
Annoskoko puolitettuna255g455kcal16.1g7.8g39.5g1.3g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940