Kesäkurpitsalasagne kebabilla
Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.
Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.
Lämmitä hetken.
Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.
Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.
Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.
Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.
Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.
Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.
Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa
Tuikku36