Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kebabia kotona

Sekoita jauhelihan joukkoon noin 1 maustepussillinen (n.40 g) aromisuolaa ja 1,5 rkl mustapippurirouhetta.

Voit lirauttaa joukkoon ruokalusikallisen oliiviöljyä mutta se ei ole välttämätöntä.

Sekoita massa sauvasekoittimella tai yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla huolellisesti ja kyllin kauan, niin että massa muistuttaa pateeta.

Muotoile makkarapötkön kaltaiseksi pötkyläksi ja kääri erittäin tiukasti (kaksinkertaiseen) alumiinifolioon.

Pistele pakettiin hammastikulla muutama reikä.

Aseta pötkö uuniritilälle ja sen alle pelti, johon neste voi valua.

Paista pötköä noin 4 h 100 asteen lämmössä, jäähdytä ja viilennä jääkaapissa.

Pötkön voi myös pakastaa, jolloin siitä on helppo leikata ohuita lastuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 40g28kcal0.5g4.5g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g4040kcal457g9g241g3.2g
Valittu annoskoko1240g2020kcal228.5g4.5g120.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna620g1010kcal114.3g2.3g60.3g0.8g
Arvot/100g100g163kcal18.4g0.4g9.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307580