Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ahven 370g312kcal63.1g0g6.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4782g2100kcal166.8g196.8g67.6g17.6g
Valittu annoskoko2391g1050kcal83.4g98.4g33.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna1196g525kcal41.7g49.2g16.9g4.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622