Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis480g538kcal105.6g0g14.4g0g
Porkkanaraaste 200g100g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)20g74kcal2.8g14.5g0.5g0.8g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis74g83kcal16.4g0g2.2g0g
Porkkanaraaste 200g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.1g12kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g1612kcal254g51.4g46.6g9.2g
Valittu annoskoko745g806kcal127g25.7g23.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna373g403kcal63.5g12.9g11.7g2.3g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852