Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1063kcal102.8g7.2g68.6g1g
Valittu annoskoko339g532kcal51.4g3.6g34.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna169g266kcal25.7g1.8g17.2g0.3g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816