Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 735g1049kcal91.9g2.2g75.3g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g273g915kcal62.8g0g73.7g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g4942kcal311g5g411.8g0g
Valittu annoskoko1078g2471kcal155.5g2.5g205.9g0g
Annoskoko puolitettuna539g1236kcal77.8g1.3g103g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521