Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 945g1348kcal118.1g2.8g96.9g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g351g1176kcal80.7g0g94.8g0g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g6354kcal399.8g6.4g529.8g0g
Valittu annoskoko1386g3177kcal199.9g3.2g264.9g0g
Annoskoko puolitettuna693g1588kcal100g1.6g132.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521