Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1260g1797kcal157.5g3.8g129.2g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g468g1568kcal107.6g0g126.4g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g8471kcal533g8.6g706.4g0g
Valittu annoskoko1848g4236kcal266.5g4.3g353.2g0g
Annoskoko puolitettuna924g2118kcal133.3g2.2g176.6g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521