Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1470g2097kcal183.8g4.4g150.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g546g1829kcal125.6g0g147.4g0g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g9883kcal622.2g10g823.8g0g
Valittu annoskoko2156g4942kcal311.1g5g411.9g0g
Annoskoko puolitettuna1078g2471kcal155.6g2.5g206g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521