Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1680g2397kcal210g5g172.2g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g624g2090kcal143.5g0g168.5g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g11295kcal710.8g11.2g941.6g0g
Valittu annoskoko2464g5648kcal355.4g5.6g470.8g0g
Annoskoko puolitettuna1232g2824kcal177.7g2.8g235.4g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521