Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1890g2696kcal236.3g5.7g193.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g702g2352kcal161.5g0g189.5g0g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g12707kcal799.8g12.8g1059g0g
Valittu annoskoko2772g6354kcal399.9g6.4g529.5g0g
Annoskoko puolitettuna1386g3177kcal200g3.2g264.8g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521