Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 263g375kcal32.8g0.8g26.9g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g98g327kcal22.4g0g26.3g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1765kcal111g1.8g147g0g
Valittu annoskoko385g883kcal55.5g0.9g73.5g0g
Annoskoko puolitettuna193g441kcal27.8g0.5g36.8g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521