Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 368g524kcal45.9g1.1g37.7g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g137g457kcal31.4g0g36.9g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g2471kcal155.4g2.4g206.2g0g
Valittu annoskoko539g1235kcal77.7g1.2g103.1g0g
Annoskoko puolitettuna270g618kcal38.9g0.6g51.6g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521