Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 473g674kcal59.1g1.4g48.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g176g588kcal40.4g0g47.4g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g3177kcal200g3.2g264.8g0g
Valittu annoskoko693g1588kcal100g1.6g132.4g0g
Annoskoko puolitettuna347g794kcal50g0.8g66.2g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521