Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g20g65kcal4.5g0g5.3g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g353kcal22.4g0.4g29.6g0g
Valittu annoskoko77g177kcal11.2g0.2g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal5.6g0.1g7.4g0g
Arvot/100g100g229kcal14.5g0.3g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521