Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 525g749kcal65.6g1.6g53.8g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g195g653kcal44.9g0g52.7g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g3530kcal222.2g3.6g294.4g0g
Valittu annoskoko770g1765kcal111.1g1.8g147.2g0g
Annoskoko puolitettuna385g883kcal55.6g0.9g73.6g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521