Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 630g899kcal78.8g1.9g64.6g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g234g784kcal53.8g0g63.2g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g4236kcal266.6g4.2g353.2g0g
Valittu annoskoko924g2118kcal133.3g2.1g176.6g0g
Annoskoko puolitettuna462g1059kcal66.7g1.1g88.3g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521