Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali254g54kcal3g8.6g0.5g5.3g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g200g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g30g105kcal1.8g22.8g0.5g0.6g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 160g364kcal30.4g0g27.2g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1490kcal98.2g115g69.2g16.4g
Valittu annoskoko1008g745kcal49.1g57.5g34.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna504g373kcal24.6g28.8g17.3g4.1g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727