Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali381g80kcal4.6g13g0.8g8g
Porkkana 74g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g300g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g45g158kcal2.7g34.2g0.8g0.9g
Siirappi 18g54kcal0g13.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 240g546kcal45.6g0g40.8g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2234kcal147.6g172.8g104g24.4g
Valittu annoskoko1512g1117kcal73.8g86.4g52g12.2g
Annoskoko puolitettuna756g559kcal36.9g43.2g26g6.1g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727