Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali508g107kcal6.1g17.3g1g10.7g
Porkkana 99g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g400g20kcal0.6g0.8g1.6g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g60g210kcal3.6g45.6g1g1.2g
Siirappi 24g72kcal0g17.8g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 320g729kcal60.8g0g54.4g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8g20kcal1g0.1g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2979kcal196.6g230.4g138.4g32.8g
Valittu annoskoko2016g1490kcal98.3g115.2g69.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna1008g745kcal49.2g57.6g34.6g8.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727