Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali635g134kcal7.6g21.6g1.3g13.3g
Porkkana 124g40kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g500g25kcal0.8g1g2g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g75g263kcal4.5g57g1.3g1.5g
Siirappi 30g91kcal0g22.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g911kcal76g0g68g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3724kcal245.8g288g173.2g40.8g
Valittu annoskoko2520g1862kcal122.9g144g86.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna1260g931kcal61.5g72g43.3g10.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727