Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali763g161kcal9.1g25.9g1.5g16g
Porkkana 148g49kcal0.9g8.2g0.3g3.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g600g30kcal1g1.1g2.4g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g90g315kcal5.4g68.4g1.5g1.8g
Siirappi 36g109kcal0g26.7g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 480g1093kcal91.3g0g81.6g0g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g4469kcal294.8g345.4g207.4g49g
Valittu annoskoko3024g2235kcal147.4g172.7g103.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna1512g1117kcal73.7g86.4g51.9g12.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727