Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1017g215kcal12.2g34.6g2g21.3g
Porkkana 198g65kcal1.2g11g0.4g5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g801g40kcal1.3g1.5g3.2g0.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g120g420kcal7.2g91.3g2g2.4g
Siirappi 48g145kcal0g35.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 640g1457kcal121.7g0g108.9g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g801g264kcal26.4g39.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g40kcal1.9g0.2g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18.1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g5958kcal393.2g460.8g277g65.2g
Valittu annoskoko4032g2979kcal196.6g230.4g138.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna2016g1490kcal98.3g115.2g69.3g16.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727