Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali127g27kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Porkkana 25g8.1kcal0.2g1.4g0g0.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g100g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g15g53kcal0.9g11.4g0.3g0.3g
Siirappi 6g18kcal0g4.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 80g182kcal15.2g0g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5kcal0.2g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g745kcal49.2g57.6g34.8g8g
Valittu annoskoko504g372kcal24.6g28.8g17.4g4g
Annoskoko puolitettuna252g186kcal12.3g14.4g8.7g2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727