Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1271g268kcal15.2g43.2g2.5g26.7g
Porkkana 247g81kcal1.5g13.7g0.5g6.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1001g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g150g525kcal9g114.1g2.6g3g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 801g1821kcal152.1g0g136.1g0g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1001g330kcal33g49g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g7448kcal491.6g576g346.4g81.8g
Valittu annoskoko5040g3724kcal245.8g288g173.2g40.9g
Annoskoko puolitettuna2520g1862kcal122.9g144g86.6g20.5g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727