Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 150g799kcal0.5g0.5g90g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Maapähkinä 70g398kcal17.9g9.2g30.1g11.1g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g20g68kcal2.4g12g0.6g2.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2476g6220kcal130.2g757.8g280.6g64.4g
Valittu annoskoko1238g3110kcal65.1g378.9g140.3g32.2g
Annoskoko puolitettuna619g1555kcal32.6g189.5g70.2g16.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739