Vispipuuro

Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja suola.

Lisää tuoreet puolukat kiehuvaan veteen.

Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot.

Keitä miedolla lämmöllä n.5 min. Jäähdytä, puuro kylmäksi.

Vatkaa vatkaamisella kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Pipa64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Mannasuurimo 480g1518kcal48.9g305.3g5.3g16.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10904g4956kcal104.8g1039g18.6g75.2g
Valittu annoskoko5452g2478kcal52.4g519.5g9.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna2726g1239kcal26.2g259.8g4.7g18.8g
Arvot/100g100g46kcal1g9.5g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310002