Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 500g79kcal3.8g10g0.5g10g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g50g125kcal2.9g1.6g11.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2626g503kcal17.4g30.6g30g22.4g
Valittu annoskoko1313g252kcal8.7g15.3g15g11.2g
Annoskoko puolitettuna657g126kcal4.4g7.7g7.5g5.6g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093