Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 70g11kcal0.5g1.4g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Tonnikala vedessä, rainbow140g140kcal28g0.7g2.8g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 35g110kcal2.9g20.2g1.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15070g273kcal20.3g1.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g3534kcal136.8g255g214.8g25g
Valittu annoskoko715g1767kcal68.4g127.5g107.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna358g884kcal34.2g63.8g53.7g6.3g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094