Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta293g1053kcal38g204.8g6.1g10.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g100g720kcal1g1g80g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2361g6329kcal120.8g974g206.4g28.6g
Valittu annoskoko1181g3165kcal60.4g487g103.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna590g1582kcal30.2g243.5g51.6g7.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310095