Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Rusina 120g351kcal3.4g72.1g0.6g11.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g10022kcal157.2g1215.8g486.6g54.2g
Valittu annoskoko1565g5011kcal78.6g607.9g243.3g27.1g
Annoskoko puolitettuna783g2506kcal39.3g304g121.7g13.6g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097