Sienikastike, Maidoton, Gluteeniton
335 g kantarelleja/vaalea orakkaita tms.
½ (60g) sipulisilppua
20 g Keiju kasvirasvalevitettä
100 g Rice Dream Cuisine -kermaa
1 maustemitta valkopippuria
1 tl Yrttimauste, Provencale, Meira
½-1 tl suolaa
Silppua sienet karkeahkosti.
Hauduta sienisilppua pannuklla, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
Lisää rasva pannulle; samoin sipulisilppu.
Anna hautua jonkin aikaa.
Lisää pannulle riisikerma (Rice Dream Cuisine).
Sekoita
Mausta seos valkopippurilla, yrttimausteella ja suolalla.
Maista ja lisää mausteita oman makusi mukaan.
Kastike, tai muhennos tai miksi tätä sanotaankaan, on todella herkullistta leivän päällä, höyrytettyjen vihannesten ja juuresten kanssa.
Viimeksi söimme paistetun maksan kanssa.
Vau, mikä makuelämys!
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa
Marjusaa