Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g138kcal3.8g4g12.5g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g195g107kcal3.3g12.9g4.7g2.3g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g140g421kcal11.9g75.7g6.3g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka401g673kcal80.1g0g40.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g10g17kcal0.6g1.6g0.9g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g10g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio60g174kcal15.6g0g12.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%150g428kcal46.6g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g3920kcal323.8g189g205.2g4.6g
Valittu annoskoko1092g1960kcal161.9g94.5g102.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna546g980kcal81g47.3g51.3g1.2g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364