Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g157g172kcal4.7g5g15.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g244g134kcal4.2g16.1g5.9g2.9g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g175g526kcal14.9g94.7g7.9g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka501g842kcal100.2g0g50.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g13g21kcal0.7g2g1.2g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g13g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio75g218kcal19.5g0g15.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%188g535kcal58.2g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g4900kcal404.8g236.4g257g5.8g
Valittu annoskoko1365g2450kcal202.4g118.2g128.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna682g1225kcal101.2g59.1g64.3g1.5g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364