Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g188g207kcal5.6g6g18.8g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g293g161kcal5g19.3g7g3.5g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g210g631kcal17.9g113.6g9.5g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka601g1010kcal120.2g0g60.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g15g26kcal0.8g2.4g1.4g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g15g2kcal0g0.4g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio90g262kcal23.4g0g18.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%225g642kcal69.9g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g5880kcal485.6g283.4g308g7g
Valittu annoskoko1638g2940kcal242.8g141.7g154g3.5g
Annoskoko puolitettuna819g1470kcal121.4g70.9g77g1.8g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364