Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g219g241kcal6.6g7g21.9g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g342g188kcal5.8g22.6g8.2g4.1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g245g736kcal20.9g132.5g11g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka701g1178kcal140.3g0g70.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g18g30kcal1g2.8g1.6g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g18g2.3kcal0g0.5g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio105g305kcal27.4g0g22.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%263g750kcal81.5g0g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3822g6861kcal567g330.8g359.2g8.2g
Valittu annoskoko1911g3430kcal283.5g165.4g179.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna956g1715kcal141.8g82.7g89.8g2.1g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364