Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g251g276kcal7.5g8g25g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g391g215kcal6.6g25.8g9.4g4.7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g281g842kcal23.8g151.5g12.6g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka802g1347kcal160.3g0g80.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g20g34kcal1.1g3.2g1.9g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g20g2.6kcal0g0.6g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio120g349kcal31.3g0g25.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%301g857kcal93.2g0g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g7841kcal647.6g378.2g410.6g9.4g
Valittu annoskoko2184g3920kcal323.8g189.1g205.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna1092g1960kcal161.9g94.6g102.7g2.4g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364