Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g282g310kcal8.5g9g28.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g440g242kcal7.5g29g10.5g5.3g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g316g947kcal26.8g170.4g14.2g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka902g1515kcal180.3g0g90.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g23g38kcal1.2g3.6g2.1g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g23g2.9kcal0g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio135g392kcal35.2g0g28.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%338g964kcal104.8g0g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4914g8820kcal728.6g425.4g462.2g10.6g
Valittu annoskoko2457g4410kcal364.3g212.7g231.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna1229g2205kcal182.2g106.4g115.6g2.7g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364